Ängelholmsvägen 234, 269 42 Båstad  0431 703 45

Veterinärpraktiken

Det viktigaste för oss är att ge varje besökare/patient personlig omtanke och kvalificerad vård och rådgivning. Vi vill att varje djur som kommer till oss ska känna att han/hon är unik och blir omhändertagen på bästa sätt.

Till vår hjälp har vi:
Vi har digital röntgen. Vi är godkända av SKK. Vi har många års erfarenhet av röntgen.

Ultramodern narkosanläggning, vi använder samma teknik som de mest avancerade människo-sjukhusen använder.

Stationäravdelning, varma ombonade boxar för nyopererade eller sjuka djur.

Fullständig utrustning för tandvård för alla djurslag, dessutom tandläkare som kommer när vi kallar

Nära samarbete med laboratorier både i Sverige och i Tyskland och England.

Mycket gott samarbete med kolleger som är specialiserade på område som vi själva inte till fullo behärskar, självklart remitterar vi om vi vet att någon annan är bättre för just den här patientens bekymmer.

Micro-chips-avläsare , upphittade hundar som är märkta med chips eller tatuering hittar vi snabbt och smidigt (med hjälp av Kennelklubbens utmärkta register) ägaren till. Du vet väl att enligt lag måste alla hundar vara märkta! Är inte din hund märkt så ring, vi märker den med micro-chips , lika enkelt som att vaccinera.

Dalagårdens Veterinärpraktik

Nyheter

Märkning av katter

Riksdagen har godkänt ett lagförslag av obligatorisk märkning och registrering av katter. Detta kommer börja gälla våren 2023. Boka in märkning till ditt nästa veterinärbesök. Öronmärkning är kostnadsfri om det sker i samband med kastration eller sövning.

Valpar väntas på Dalagården

I april 2021 väntar vi två kullar med valpar. En kull med Cairnterrier och en kull med Welsh Corgi Cardigan. Färäldrarna är utställda med bra resultat och mycket trevliga.

Den nya Allmänna Dataskyddsförordningen, GDPR

Enligt journalföringslagen 2009:302 (SVF 2016:148) måste vi behandla personuppgifter om dig i samband med journalföring av ditt djur. Journaler ska i dagsläget sparas i fem år. Därefter lagrar vi uppgifterna i som längst 10 år efter djurets senaste besök för att upprätthålla god djurhälsovård och kundvård. Detta eftersom vårt behov av dokumentation m.m. väger tyngre […]