[child_pages list=”true”]

Dalagårdens Veterinärpraktik grundades 1987 på den underbara gården Dalagården i utkanten av Båstad i nordvästra skåne.
Gunilla driver, tillsammans med döttrarna Minna och Moa, Veterinärpraktiken.

Först och främst behandlar vi  hundar och katter, men även smådjur och exotiska djur som ormar ödlor,apor,sengångare fåglar m.fl. Men naturligtvis även hästar, åsnor och får  vårdas vid behov. Gunilla arbetade tidigare vid Djursjukhuset i Helsingborg och älskar att operera

Vi har alla ett genuint intresse avdjur, vana vid djur sedan barndomen, nu myllrar vår gård av olika sorters djur , både stora och små. En mycket positiv bit som följer med att vara veterinär är alla hussar och mattar vi träffar, det berikar vårt liv att lära känna så många med samma stora intresse av djur som vi själva har.

Utöver vår veterinära verksamhet utvecklar vi vår gård till att bli en plats för häst- och ryttarutbildning. Vi har en stor ridbana och rundpaddok där vi tränar våra hästar och håller kurser.

Vi har telefontid varje vardag mellan kl. 8 – 10 , övriga tider svarar vi i telefon när vi har möjlighet. Om du har ett akut sjukt djur eller ett djur som har skadat sig så bara ring, svarar vi inte på vanliga telefonen kan du försöka på våra mobiltelefoner. Vi har jour dygnet om  300 dygn per år. För att vi ska orka att ha jour så mycket, är vi tacksamma om ”vanliga” frågor och tidsbeställningar sker under telefontiden mellan kl 8 och 10 på vardagar.